Jana Income Dengan FINGO

Aplikasi Fingo adalah merupakan satu marketplace yang sama konsepnya seperti Shopee, Lazada, Carousell, Mudah dan lain-lainnya. Membezakan Fingo dengan marketplace yang disebutkan tadi adalah penjualnya (seller). Penjual di Shopee, Lazada, Corousell, Mudah dan lain-lain adalah datang dari user (pengguna) itu sendiri, manakala Aplikasi Fingo ini penjualnya adalah kilang-kilang besar di China, Malaysia dan juga seluruh dunia. Shopper di Fingo layak menikmati ribuan produk yang disenaraikan dalam aplikasi Fingo ini dengan harga yang sangat-sangat murah (harga direct kilang), walaupun anda membeli dengan 1 unit sahaja. Menarik bukan?

Ciri-Ciri Produk
√  Produk membeli-belah keperluan semua
√  Yuran penyertaan yang murah tidak membebankan
√  Tidak memerlukan kemahiran teknikal
√  Sesiapa saja di Asia Tenggara boleh sertai
√  Repeat sale yang mudah dan tinggi
√  Dijalan secara 100% Internet mobile
Fingo juga memberi peluang kepada kita untuk memiliki E-Hypermarket kita sendiri tanpa memerlukan modal ratusan juta ringgit. Berapa puluh ribu produk yang Fingo masukkan dalam aplikasi.. Itu lah produk-produk kita. Best tak?
Kita boleh ada puluhan ribu produk, dengan modal yang tak masuk akal. Tanpa kita perlu mahir untuk bangunkan sistem, bayar gaji pekerja, uruskan stok dan penghantaran, after sales service dan semuanya yang berkaitan. Kita juga diberi peluang mencipta (income) pendapatan $$$$ yang lumayan setiap hari di Fingo ini. Bagaimana caranya?
1. Kalau di Lazada atau Shopee, kita hanya membeli tak dapat income, namun di social eCommerce Fingo kita akan dapat income.
2. Permulaan , kita akan dibayar RM50 komisyen untuk setiap affiliate (VIP) member dan 10% komisyen daripada setiap pembelian shopper. Tiada maintenance bulanan. Ada lagi income lebih power selepas itu!
3. Dicipta oleh 3 ex top executive Ali Baba (anak murid Jack Ma) dengan target market South east Asia. Malaysia dan Singapura officially launched. Next, Thailand, Vietnam dan Indonesia. Baru sebulan launched, ramai sangat belum tahu!
4. Produk dijual di tambah dari masa ke semasa , peringkat jumlah 3000 produk setiap bulan. Banyak produk harga murah dan berkualiti. Jom survey tengok!
5. Mudah sertai dengan hanya kurang 3 minit , guna phone saja isi no phone dan set password.

 

2 CARA NAK DAPAT WANG BESAR DALAM FINGO

1. CARI SEBERAPA RAMAI SHOPPER (INCOME PASIF). SETIAP BELIAN SHOPPER DI BAWAH ANDA, ANDA DAPAT 10% KOMISYEN DARI NILAI BARANG.

CARANYA: SHARE LINK ANDA SEBERAPA BANYAK YG MUNGKIN DI WASAP, WECHAT, FB, INSTAGRAM, TELEGRAM, SMS.

1HARI: 10SHOPPER
360 HARI: 3,600SHOPPER
SEBULAN: SETIAP SHOPPER SHOPPING RM100 DALAM FINGO. JADI,

3,600SHOPPER X RM100 X10% = RM36000/BULAN

2. CARI SEBERAPA RAMAI PS

CARANYA: UPGRADE SHOPPER ANDA JADI PS. SETIAP SHOPPER YG UPGRADE PS, ANDA DAPAT RM50. JADI

30PS X RM50 = RM1,500 KOMISYEN ANDA.

UNTUK PS KE-31, SETIAP SHOPPER YG UPGRADE PS DIRECT ANDA, ANDA DAPAT RM100 KOMISYEN

100PS X RM100 = RM10,000 KOMISYEN ANDA

(TAK TERMASUK LEVEL2 HINGGA INFINITY BONUS SPONSOR)

DAPATKAN EBOOK PERCUMA ANDA DISINI