Apps PINDUODUO

Ada Ke Lubuk Borong China Yang Boleh “Offer Harga” Lagi Murah?

Hah! Inilah rahsia yang saya mahu kongsikan ni!

Sebenarnya.. Ada satu lagi lubuk borong china yang baru muncul! Nak kata baru sangat tu.. takdelah baru sangat, sebab lubuk ni dah ada sejak tahun 2015…. Namun, belum ramai yang tahu tentangnya!!

Tanpa buang masa… mari saya perkenalkan lubuk borong china yang terbaru ini… iaitu…

Apps Pinduoduo – Lubuk Baru Borong Barangan China!

Ya kawan-kawan!

APPS PINDUODUO!.… Diulangi.. APPS PINDUODUO…. Bukan website ya!!

Sebab.. pinduoduo ini hanya ada dalam bentuk APPS sahaja! Tiada website!

Kalau anda cuba cari dan masuk ke website pinduoduo.. memang takkan jumpa orang jual barang di website tu.
Untuk cari dan beli barang-barang yang murah dari china..anda kena install Apps Pinduoduo dalam phone anda!

Betul Ke Harga Barang Lagi Murah Kat Apps Pinduoduo Ni?

Nak cakap SEMUA  barang lagi murah.. tidaklah begitu!  Tapi apa yang boleh saya katakan… “KEBANYAKKAN” ..
Ya! Kebanyakkan barang.. memang lagi murah di Pinduoduo ini!

Mari saya tunjukkan beberapa contoh barang.. anda boleh tengok!

Contoh #1 – Lumbar Support Tools

Contoh #2 – Push Up Board

Contoh #3 – Hoverboard

Contoh #4 – Maternity Backpack

Contoh #5 – Premium Non-stick Wok

Macam mana? Murah kan? Agak jauh beza harganya tu!
Ada banyak lagi barang! Tapi..  Kalau saya nak tunjuk semua… memang tak boleh lah! Penuh nanti website saya ini dengan gambar beza harga barang sahaja!

Anda boleh tengok sendiri nanti.. dan bandingkan sendiri!

TAPI!!… Tunggu Dulu!

Tunggu dulu kawan-kawan… jangan kelam-kabut terus download dan install apps tu!
Sebabnya… apps itu fully dalam bahasa cina!

Kalau anda pandai baca tulisan cina! Oklah! Boleh terus install!

Tapi kalau tak pandai! Nanti akan jadi masalah…. tak tahu nak tekan mana…. mana satu butang register? mana butang signup? mana butang order?… semuanya dalam tulisan cina!

Dan satu lagi perkara yang anda perlu tahu….
Kalau anda pandai baca tulisan cina sekalipun… anda tak boleh beli direct barang-barang dalam apps tu dan suruh penjual tu hantar terus barang tu ke rumah anda kat Malaysia!

Sebabnya… Apps Pinduoduo ini sebenarnya, hanyalah untuk kegunaan rakyat china sahaja!
Penjual-penjual dalam apps tersebut, hanya akan hantar barang ke alamat China sahaja!
Mereka tidak hantar ke luar negara!

Jadi, kalau anda nak beli barang dalam apps tu.. anda kena gunakan khidmat agen & juga warehouse!

Aduh!… Mana Pula Nak Cari Agen?

Sabar kawan! Jangan risau! Kasi baca dulu website ini sampai habis!
Saya cuba bantu!

Anda tak perlu risau!

Saya sudah pun siap buatkan satu panduan khas untuk anda yang berminat untuk beli barang guna Apps Pinduoduo ini!

Panduan ini complete…. dari mula install apps pinduoduo… hinggalah kepada cara translate, cara cari barang, cara beli gunakan agen, cara bayar dan juga sehinggalah barang yang anda beli tu sampai depan rumah anda kat Malaysia!

Saya cerita complete step-by-step!

Ini dia panduan itu….

Rahsia Pinduoduo – Panduan Borong China Guna Pinduoduo App!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *