Stayonline Apps Buat Duit.

 

Apa yang anda buat dengan smartphone? Main game online, buka media sosial, atau tonton filem? Daripada melakukan aktiviti yang tidak berguna, lebih baik menggunakan smartphone Anda untuk menjana duit tambahan.

Perniagaan online sekarang sudah menjadi keperluan bukan lagi kehendak,dunia semakin maju, yang manual sudah bertukar jadi auto,kedai/bisnes fizikal sudah banyak menjadi online bisnes,anda kena tahu dalam dunia teknologi sekarang,yang lambat akan ketinggalan.Mencari pendapatan sudah tidak seperti dulu yang perlu keluar dari rumah,sekarang hanya boleh buat duit dari rumah sahaja,sikit atau banyak income kita sendiri yang tentukan.Bagi peluang pada diri anda sendiri bukan pada saya ataupun pada orang lain, saya tunjukkan bagaimana Sistem StayOnline boleh menghasilkan duit hanya dari rumah dan sampai ke tahap bebas kewangan.

StayOnline adalah apps  yang selamat untuk Global Pakej Reward yang “Revolusioner” direka untuk menawarkan anda kepada Jaringan dan Pedagang Lingkaran Dalaman Platform, mempelawa anda menyertai Platform Dalam Talian e-Dagang Terbesar,yang akan berkembang ke seluruh dunia.StayOnline adalah platfom hadiah ganjaran terbaru, yang menawarkan pelbagai rangkaian pemasaran atau rujukan & berkongsi peluang perniagaan dengan rakan sekutu dalam satu platfom bersama.StayOnline akan menjadi platfom yang tepat, yang dibuat oleh ahli perniagaan rangkaian Malaysia dengan Gabungan Antarabangsa, untuk membantu dan membina penyedia pangkalan data yang terbesar.Pengasas kami mengetahui bahawa pangkalan data pengguna adalah aset paling berharga di dunia, seperti: – Facebook, WhatsApp, YouTube, Amazon, Alibaba, Google dan lain-lain.

 

 

Untuk mula menjana duit dari StayOnline Platform, pastikan anda mempunyai telefon pintar dan pakej internet.Dalam platfom StayOnlines,anda akan diminta untuk melakukan kegiatan yang cukup untuk menguras kuota.Tapi tenanglah, kuota yang akan habis akan terganti dua kali lebih banyak setelah anda berjaya menukar duit melalui Stayonlines Rewards & Rebate.

Platform StayOnlines ini banyak disertai oleh pencari dolar kerana mempunyai tawaran menarik untuk pengguna.Terdapat aktiviti yang dapat dilakukan untuk mendapatkan ganjaran bonus seperti mengambil peluang menyertai sebagai member affiliate dan menggunakan platform Stayonlines untuk berbelanja dengan cara memindahkan wang dari ewallet StayOnlines ke “Touch & Go eWallet”, menjemput rakan menyertai programe affiliate ini dan menaik taraf pakej tawaran.

StayOnlines Platform sangat sesuai untuk anda yang memerlukan baki Touch & Go Wallet, kerana apps ini hanya menerima pembayaran menggunakan Touch & Go eWallet.

Sistem Stayonline dibuka sebagai affiliate program untuk orang ramai seperti anda dan saya.Secara asasnya, bisnes affiliate mempunyai fundamental yang sama seperti bisnes internet yang lain. Iaitu bagaimana untuk anda buat jualan terhadap produk fizikal atau produk Digital yang anda promosikan. Bezanya cuma produk yang anda promosikan ini bukanlah produk anda sendiri, tetapi adalah produk orang lain dan anda bertindak sebagai ejen (promoter) untuk produk tersebut.

Dan jika anda berjaya menghasilkan jualan, maka anda akan dibayar komisyen. Semudah macam tu lah. Takda yang pelik pun dengan bisnes affiliate ini.

Saya sendiri secara personal sangat suka dengan bisnes affiliate ini, kerana saya boleh fokus untuk melakukan marketing & sales sahaja. Manakala urusan penghantaran produk & perkhidmatan pelanggan akan dikendalikan oleh pemilik produk. Kerana tidak dinafikan, untuk melayan karenah pembeli ini, tidak semua orang mampu bersabar dan bertahan.Untuk pendaftaran anda boleh layari link saya atau wasap ke 01115221560 (Gode)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *