Bisnes Bakeri

 

Jika anda pandai & suka masak atau suka buat kuih, kek, roti dan sebagainya!
Kenapa tidak jadikan aktiviti tersebut sebagai sesuatu yang boleh menambahkan pendapatan?

Buat bisnes orang kata…!
Bisnes bakeri… atau bisnes kuih-muih atau bisnes kek & roti!

Bisnes buat kuih ni agak mudah dilakukan.. boleh start dari rumah dan gunakan peralatan-peralatan yang selalunya memang sudah sedia ada di rumah!

Modal untuk beli bahan-bahan pun tak besar sangat! Lebih kurang dalam RM20-30 je untuk hasilkan sebuah kek atau sebarang kuih.

Nak jual pun tak susah sangat… buat kuih tu cantik-cantik.. ambil gambar.. upload kat facebook atau instagram!
Kalau gambar kuih tu cantik dan nampak sedap.. mesti berduyun-duyunlah orang akan PM nak order!

Macam mana? Rasa-rasanya…anda berminat nak buat bisnes bakeri ni?

Kalau berminat dan nak tahu lebih lanjut macam mana nak buat bisnes bakeri ni.. boleh klik link dibawah!
https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=13740_60_5_12