Buat Duit Guna Handphone

Selamat Sejahtera,

Terima kasih kerana melayari laman blog saya.Mungkin kah anda sedang mencari sumber pendapatan sampingan untuk memenuhi keperluan kewangan anda.Syukur…web saya ini akan menunjukkan anda cara-cara memperolehi pendapatan dengan mudah tanpa anda bersusah payah mempelajari selok-belok perniagaan yang rumit dan sentiasa memeningkan kepala anda.Sebelum itu apa kata kalau kita dengar testimoni sendiri dari Sifu tersohor Mazelan Abas yang kini memperolehi komisyen terkini beliau RM2.6juta satu bulan:-
Jom Kita Buat Sedikit Kajian Dan Fakta…

Sebelum kita bermula lebih jauh, elok terlebih dahulu anda mengetahui beberapa fakta menarik mengenai penggunaan handphone di Malaysia. Data ini diambil dari kajian oleh SKMM iaitu Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia.

Fakta ini nanti akan membuka minda anda betapa luasnya dan bertapa cerahnya potensi pendapatan yang bakal anda hasilkan kelak. Jom kita hadam dulu fakta dibawah ini.

Fakta mendapati penggunaan telefon bimbit adalah 37 juta unit berbanding jumlah 28 juta rakyat Malaysia. Sekurang-kurangnya seorang akan memiliki satu telefon bimbit, manakala selebihnya mempunyai lebih dari 1 telefon bimbit. Tertinggi adalah 7 telefon bimbit.

Kajian SKMM itu mendapati peningkatan sekali ganda berbanding 2005 iaitu hanya 16,243,337 telefon bimbit atau meningkat 3.4 juta telefon bimbit pada setiap tahun.
Daripada keseluruhan jumlah yang dicatatkan, majoriti 27.6 juta pengguna menggunakan prepaid, manakala minoriti 6.8 juta pengguna pascabayar.

Jika anda ingin menambah pendapatan melalui perniagaan dan mencari peluang perniagaan yang sesuai, anda mempunyai beberapa pilihan iaitu pertama membina perniagaan anda sendiri, kedua membeli perniagaan atau francais yang sedia ada atau cara ketiga, sertai program pemasaran rangkaian.

Saya tahu ramai penduduk di Malaysia dibelenggu oleh masalah kewangan dan masalah hutang.Jadi, saya di sini ingin berkongsi kepada anda satu program yang terbukti membantu anda keluar dari maslah kewangan yang dihadapi.Program ini amat mudah dilakukan oleh sesiapa saja, Bisnes ini sangat sesuai untuk orang yang sudah pencen, budak sekolah menengah, suri rumah dan sesiapa saja yang ingin mencari sumber pendapatan sampingan.

Program ini ialah Perniagaan SIM Kad Prepaid Tone Excel – WOW.

Perhatian…….Ini bukan program jual prepaid atau Top Up. Ia mengajak anda untuk menjadi pengguna BIJAK dengan mengubah sesuatu tanggungan (liability) kepada aset menjana pendapatan.

Ini adalah Program Rujukan yang dikendalikan oleh ToneExcel dengan kerjasama Tune Group dan Celcom.Tune Talk yang dipelopori oleh En. Jason Lo dan disokong oleh syarikat gergasi Tune Group yang juga memiliki AirAsia / AirAsia X (Tune Air).

Tan Sri Dr. Anthony Francis Fernandes dan Dato’ Kamarudin Meranun berjaya mengubah persepsi bahawa semua orang berduit sahaja mampu menaiki kapal terbang tetapi dengan AirAsia semua orang boleh terbang pada harga luar biasa murah.
big point
Kini, melalui Tune Talk beliau sekali lagi cuba mengubah persepsi bahawa bercakap di handphone adalah satu ‘tanggungan’ yang mahal dengan mengajak kita mengubahkannya kepada satu ‘Aset’ menjana pendapatan dan anda boleh bercakap secara PERCUMA! Woww..

Bagi mereka yang tiada pengalaman dan tiada wang yang banyak maka pilihan ketiga adalah yang paling logik! Ini kerana perniagaan pemasaran rangkaian boleh disertai oleh sesiapa sahaja tanpa mengira usia, tanpa sebarang pengalaman perniagaan dan modal permulaannya pula adalah rendah.
autotopup

KONSEP PERNIAGAAN

Konsep perniagaan internet bercorak ‘affiliates’ adalah amat popular pada masa kini. Anda tidak perlu mempunyai produk sendiri dan tidak perlu menjual secara fizikal produk tersebut. Anda hanya perlu mempromosi link laman web peribadi anda dan mengajak rakan-rakan turut serta bersama anda.

Hakikatnya telah ramai usahawan internet meraih pendapatan lumayan dengan hanya mempromosi produk orang lain dan mengumpul bonus dan komisyen hasil usaha merujuk rakan-rakan kenalan menggunakan produk tersebut.

Pemasaran secara affiliate adalah merupakan cara paling efektif menjana pendapatan secara online. Program ini memberikan peluang kepada sesiapa sahaja untuk mendapatkan keuntungan melalui internet.

Memandangkan program pemasaran affiliate amat mudah disertai dan terd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *